Mājas lapa: http://www.bna.lv

MIX.LV tiks publicēta informācija tikai par tādām fotoziņām, kas varētu interesēt plašu auditoriju. Ja Jums šķiet saistošas arī fotogalerijas, kurās redzami deputāti, ministri, ārvalstu vēstnieki u.c. - laipni lūdzam apmeklēt BNA LATVIA interneta resursu.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Pretnarkotiku akcija - Dod roku dzīvei
Publicēts 11. jūnijā, 2008.
Vakar Rīgas domes Atkarības profilakses centrs pretnarkotiku dienu ietvaros Esplanādē organizēja akciju ''Dod roku dzīvei" ar mērķi uzrunāt sabiedrību un likt aizdomāties par katra indivīda attieksmi pret savu dzīvi, tās kvalitāti, attieksmi pret atkarību izraisošām vielām.

Akcijā piedalījās arī vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki – radio un TV raidījumu vadītāji Baiba Sipeniece un Valters Krauze, spēkavīrs Raimonds Bergmanis, mūziķis Andris Kivičs, aktrise Akvelīna Līvmane, dziedātāja Jana Key, grupas Astr’o’naut soliste Māra Upmane, autosportists, Drošas Braukšanas Skolas apmācību programmu vadītājs Artūrs Priednieks, māksliniece Patrīcija Brekte, kā arī mākslinieks un producents Vladimirs Rešetovs, kuri ne tikai solidarizējās ar akcijas ideju un uz lielās Domu sienas simboliski uzzīmēja savu roku kā apliecinājumu savai attieksmei par labu dzīvei, ne narkotikām, bet arī apgleznoja katrs savu audeklu, ko vēlāk akcijas organizatori dāvinās rehabilitācijas kolektīvam ''Saulrīti''.

''Publiskā telpa mūsdienās ir pārsātināta ar alkohola, cigarešu, pat narkotisko un psihotropo vielu reklāmu. Tas, ko darām mēs ir – reklamējam dzīvi. Mēs dodam roku dzīvei un aicinām to darīt citus, ar dzīvi saprotot dzīvesveidu, kas balstīts uz darbību, cilvēcisko pamatvērtību saglabāšanu, dzīvesveidu, kurā nav ne laika, ne vietas atkarībai. Mēs nerādīsim pārsvītrotas pudeles un šļirces. Tā vietā, kopā ar akcijas dalībniekiem, mēs sportosim, zīmēsim, gleznosim, rakstīsim, skriesim, meklēsim,'' skaidro Rīgas domes Atkarības profilakses centra direktore Aelita Vagale.















Visi attēli aplūkojami: http://www.bna.lv/site/?id=8528

Foto: Edijs Pālens, http://edijs.mix.lv/


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: